2023-12-01

Üniversitemiz Stratejik Planlama Ekibi Üyeleri ile Çevrim İçi Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz 2025-2029 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu kapsamda Stratejik Planlama Ekibi Üyelerimiz ile çevrim içi toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda ilgili rehber kapsamında yer alan ‘‘E. Program-Alt Program Analizi’’ başlığında daha öncesinde oluşturulan (Eğitim-Öğretim, Toplumsal Katkı, Girişimcilik, Araştırma-Geliştirme ve Uluslararasılaşma) Alt Çalışma Grupları bünyesinde çalışmalar gerçekleştirilerek Üniversitemizin sorumlu olduğu Program-Alt Program Analizi kapsamında ilgili başlıklarda Tespitler ve İhtiyaçlar belirlendi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN Başkanlığında Toplumsal Katkı başlığında oturum gerçekleştirilmiştir.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat TAŞAN Başkanlığında ise Eğitim-Öğretim, Girişimcilik, Araştırma-Geliştirme ve Uluslararasılaşma başlıklarında oturum gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya ayrıca Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT ve Öğr. Gör.  Dr. Burcu DURMUŞ katılım sağladı.