2024-03-01

Üniversitemiz 2025-2029 Stratejik Plan Dönemi Hazırlık Çalışmaları Kapsamında Stratejik Planlama Ekibi Üyelerimiz ile Çalıştay Oturumları Gerçekleştirildi

Üniversitemiz 2025-2029 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu kapsamda Stratejik Planlama Ekibi Üyelerimiz ile Rektörlük Binamız 11. Katta Çalıştay Oturumları gerçekleştirilmektedir. Çalıştayda daha öncesinde oluşturulan (Eğitim-Öğretim, Yönetim, Sürdürülebilirlik, Girişimcilik, Toplumsal Katkı, Araştırma-Geliştirme ve Uluslararasılaşma) Alt Çalışma Grupları bünyesinde ‘’Üniversiteler İçin Stratejik Planlama Rehberi kapsamında ilgili başlıklarda çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

29.03.2024 tarihli 12 Nolu Çalıştayda

‘’Üniversiteler İçin Stratejik Planlama Rehberi kapsamında Amaç, Hedef ve Performans Göstergesi ile Stratejinin Belirlenmesi başlığı çerçevesinde ilgili Alt Çalışma Grupları bünyesinde çalışmalar gerçekleştirildi.

Çalıştaya ayrıca Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT ve Öğr. Gör.  Dr. Burcu DURMUŞ katılım sağladı.

15.03.2024 tarihli 11 Nolu Çalıştayda

08.03.2024 tarihli 10 Nolu Çalıştayda

01.03.2024 tarihli 9 Nolu Çalıştayda

‘’Üniversiteler İçin Stratejik Planlama Rehberi kapsamında 4. Geleceğe Bakış (A. Misyon B .Vizyon C. Temel Değerler) başlıkları çerçevesinde çalışmalar yürütüldü.

Çalıştaya ayrıca Stratejik Planlama Ekibi Başkanı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT  katılım sağladı.