2023-02-01

Üniversitemizde Ufuk Avrupa Programı Kapsamında ‘Uygunluk Kriteri’ Olarak Cinsiyet Eşitliği Eylem Planı (GEP) Hazırlanmasına Yönelik Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi



Üniversitemizde Ufuk Avrupa Programı Kapsamında ‘Uygunluk Kriteri’ Olarak Cinsiyet Eşitliği Eylem Planı (GEP) Hazırlanmasına Yönelik Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Toplantıda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin cinsiyet eşitliği konusunda mevcut durumunun belirlenmesine yönelik değerlendirmeler yapılarak eylem planında bulunması gereken başlıklar belirlenmiş ve eylem planı taslağı oluşturulmuştur.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Faruk AÇIKGÖZ, Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Proje Ofisi Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Duygu DOĞAN ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT katıldı.